Irre

Jag är mitt i utmattningens våld och försöker ta mig därifrån. Här skriver jag om hur det faktiskt känns på riktigt och vad som försiggår i mitt huvud. Välkommen in om du vill ha den osminkade sanningen!

2004 syndromet

Publicerad 2010-05-14 14:36:45 i Allmänt,

2004 syndromet upptäcktes av två student på Umeå universitet under våren 2010. Detta syndrom är baserat på affärssystemet SAP och dess inverkan på ett företags kommunikation. Studenterna fann ett samband mellan det år som företaget implementerade SAP och den inställning företaget hade till kommunikationen. Det visade sig att företag som implementerat systemet 2004 eller tidigare såg en ökad kommunikation inom företaget och att företag som införskaffat SAP efter 2004 ställde sig mot en ökad kommunikation och hävdade att den inte hade påverkats via införandet av affärssystemet. 2004 är året då det vände varför detta idag kallas för 2004 syndromet.

CF CF CF

Publicerad 2010-05-01 15:01:14 i Allmänt,

Valborg i all ära, och ack vilken helg vi har haft! Började med en ALL-IN kväll och avslutades med ett partaj hemma hos mig. Helt galet kul har vi haft och många många många kommentarer har dominerat denna helg. Igår slutade kvällen med en efterfest hos mig och Freme levde loss som aldrig förr, hans kommentarer förgyllde hela efterfesten, det gick inte en minut utan att man grät så tårarna rann! När folk börjar ta sig hem från efterfesten så är Freme inte alls redo att lämna fortet. Jag frågade om vi skulle bära hem honom och han svarar "Asså hörrni, ni ser mig som ett kolli" Ehh, what? Tårarna rinner igen.. "Ja, ni ser mig som ett kolli.. ett sånt som man kan flytta vart man vill utan att det bryr sig" Hur det där gick ihop i lille Fremes hjärna får vi nog aldrig reda på.. han avrundar sedan kvällen genom att slå sig själv med sin egen sko och att förklara att det är äckligt när någon fiser i knät på en. Tack för upplysingen Freme

Om

Min profilbild

Irene

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela