Irre

Jag är mitt i utmattningens våld och försöker ta mig därifrån. Här skriver jag om hur det faktiskt känns på riktigt och vad som försiggår i mitt huvud. Välkommen in om du vill ha den osminkade sanningen!

Studenter har frikort på fyllor, faktiskt!

Publicerad 2010-04-30 16:07:20 i Allmänt,

Jo men det är ju så här va. Som student ska man ta till vara på att man kan vara ute och festa som en tok! Speciellt nu när vi är inne på sista terminen och har börjat förstå att när man kommer ut i arbetslivet så är det bara att snällt vinka farväl till studentfestandet. Efter en helg som student möts man av det obligatoriska helg-snacket på måndagar. Denna måndag inträffade detta såklart då Fia hade kläckt ur sig något mindre smidigt under helgen som Erik pikade henne för. Snabbtänkt som Fia är så hittar hon snabbt en kontring "Men Erik, om du hade varit i min kropp så hade du förstått hur full jag var!". Tanken var ju god Fia men någon vidare bortförklaring blev det tyvärr inte, vi tackar för ditt visade intresse för konversationen och önskar dig lycka till i framtiden!

Prokrastination, har det något med röven att göra?!

Publicerad 2010-04-26 15:08:43 i Allmänt,

Nu har vi slagit till igen. Unga snillen spekulerar... och spekulerar och spekulerar.

Idag var ordet prokrastination i fokus. Under uppsatsskrivande hamnar man i någon slags värld där man måste uttala sig korrekt och använda de finaste orden i svenska akademins ordlista. Som sagt så dök prokrastination upp idag. Johanna ska precis till att förklara vad ordet innebär när Mats kommer in i rummet och kläcker ur sig "det låter som att det har något med röven att göra!". "Ja precis, som att man är uppstoppad" säger Johanna. Mats svarar med blixtens hastighet "Ja juste, så som man känner sig efter en riktigt bra helg!".. det är oklart om Mats förstod vad han sa där men det är ju mycket intressant att en riktigt bra helg i Mats ögon är att känna sig uppstoppad i röven.

Senare kom vi fram till att Johanna egentligen ville säga förstoppad vilket, förhoppningsvis, hade lett till en helt annan konversation...

Övningskörning är den ljuva körningen

Publicerad 2010-04-06 12:15:56 i Allmänt,

Dagens kommentar ges till min käre far, lugnet själv! Han och Marie är ute och övningskör, dom kommer till en korsning och Marie saktar in för att göra en lugn och fin sväng in på nästa gata. Pappa tyckte tydligen att det gick lite långsamt och blev en smula frustrerad över det. Hans reaktion blir "sväääääääng, det är väl för fan inte en lastbil du kör!!" Sådär ja pappa, bra pepp...

Om

Min profilbild

Irene

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela