Irre

Jag är mitt i utmattningens våld och försöker ta mig därifrån. Här skriver jag om hur det faktiskt känns på riktigt och vad som försiggår i mitt huvud. Välkommen in om du vill ha den osminkade sanningen!

Om om om...

Publicerad 2010-03-31 09:20:12 i Allmänt,

Satt i soffan igår med Micke och hans käre roomie Johan.. Något säger mig att Johan börjar visa sig från sin rätta sida nu efter att jag träffat honom ett x antal gånger. I vilket fall som helst.. från ingenstans kläcker Johan ur sig "Micke, om alla tjejer på jorden dör och alla killar då börjar ha sex med varandra, skulle du ha sex med en kille då?" Vad säger man på den liksom?? Vi började diskutera saken och kom fram till att det nog skulle vara så att det blev normalt med homosexualitet efter ett tag.. med vad fan vet jag? Inte är det mycket...

Stäng dörra!

Publicerad 2010-03-23 21:51:37 i Allmänt,

Jag, Johanna och Daniel satt och diskuterade för några dagar sedan om att Daniel inte lyssnar på vad Johanna säger. Johanna hade blivit klar med en skoluppgift och utbrister "woho, fääääärdig!!", detta noteras av Micke som sitter i rummet bredvid med hörlurar och lyssnar på musik men inte av Daniel som sitter precis intill Johanna. När Johanna sen berättar denna händelse för mig så sa jag något i stil med "hehe, bra isolering" varav Johanna svarar "ja men det blir bättre om man stänger dörren"... Vänta, shit vilka breaking news, ta om det! Du menar alltså att dörrar höjer isoleringen? Skål för det! :)

När fyller du år?

Publicerad 2010-03-16 08:51:58 i Allmänt,

Igår kom födelsedagar upp på tal. Jag drog upp min almanacka under en redovisning för att inte självdö och då kommer ju alltid födelsedagsinläggen på löpande band. Det började med Davids fortsatte med Gustavs och avslutades med Eriks. Till saken hör att när jag ska skriva in Davids födelsedag (15 maj) så säger Erik lite stolt "Jaha så du fyller år då, mina födelsedagar inträffar alltid mitt i sommaren" WHAT, det kan inte vara möjligt, nu skojar du med oss Erik!! Det var det konstigaste jag hört någon gång!
Med mitt guldfiskminne är det väl lika bra att passa på att säga GRATTIS på 26-års dagen Erik (19 juli)

Ehm, nu ska vi se här..

Publicerad 2010-03-16 08:41:17 i Allmänt,

Sitter i biblioteket här om dagen och diskuterar.. vet faktiskt inte vad vi pratade om men förmodligen hade det något med Johannes resa till Kenya (respekt!) att göra. Jo juste, så här var det.. Johannes har kommit fram till att det är lika bra att ingå i något slags celibat när han är där eftersom 99% av de prostituerade har HIV. Vi skrattar och flamsar runt lite om detta såklart. Det blir tyst en liten liten sekund och du lyckas Johanna droppa "Hörrni, skyddar kondom mot HIV??". Jag skulle tippa på att tystnaden efter denna kommentar var ganska total. Låt oss sammanfatta det hela med: Johanna, vad du än gör, skydda dig alltid även om du inte förstår varför! :)

Min musiksmak är som sagt en del av min charm..

Publicerad 2010-03-03 17:38:24 i Allmänt,

Kort och gott.. var inne på Spotify idag och där kom det upp "artist that you may like". Mina förslag blev följande:
  • Thorleifs
  • Vikingarna
  • Arvingarna
  • Sonja Alden
  • Charlotte Perelli
  • Lasse Stefanz
Hur är det möjligt att ha den musiksmaken när man är 23? Något har ju gått snett i min uppfostran.. eller som pappa brukar säga "vilken uppfostran?!"

Om

Min profilbild

Irene

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela