Irre

Jag är mitt i utmattningens våld och försöker ta mig därifrån. Här skriver jag om hur det faktiskt känns på riktigt och vad som försiggår i mitt huvud. Välkommen in om du vill ha den osminkade sanningen!

5 meters avstånd, tack!

Publicerad 2008-09-08 12:27:31 i Allmänt,

Satt på facebook idag och kollade runt bland nära och kära när det helt plötsligt ploppar upp en ruta nere i högra hörnet. Cosimo säger "hi". Fan va trevligt tänkte jag. En Grekpolare som säger hej. Vi började prata lite om när vi ska åka ner och hur mycket skoj man ska ha m.m. Jag hann till och med tänka "verkar vara en normal kille, tack gud". Har lärt mig en sak, ska aldrig mer tänka så! Grabben lägger till mig på msn och efter det kommer "you are a beautiful girl, looking at you facebook photos". Så var det kört. Ser därefter att han är Italienare, surprise! 5 meters avstånd på honom, MINST! Herregud, stackars Niklas kommer få leka räddare i nöden ett antal gånger. Bra på engelska är dom inte heller "What do you studying?" haha


Marie - passet är funnet

Publicerad 2008-09-05 00:34:17 i Allmänt,

Var och hämtade passet som jag, mycket riktigt, hade magasinerat. Jag och Johanna J åkte dit och jag har bara varit där en gång och skulle nu hitta tillbaka dit. Som om jag med mitt underbart starka lokalsinne skulle hitta tillbaka till ett ställe där jag varit EN gång! Vi åkte självklart vilse och det slutade med att jag fick ringa Linkans och få en vägbeskrivning. Visade sig att vi inte var så långt ifrån ändå.

Jag var och klippte mig igår. Brukar vara ganska bra på att tycka att det ser så bra ut när jag är hos frissan för att sen, dagen efter, inse att det kanske inte var så bra som jag först trodde. Körde på den klassikern den här gången också. Tyckte att det såg bra ut igår, men idag efter att ha tvättat håret och fixat det själv så insåg jag att hon klippt av några dm för mycket. "Hejsan, mitt namn är Irene och jag är 65 år gammal" - kort resumé för hur det ser ut.

Annars har denna dag varit ganska händelsefattig. Har egentligen inte gjort så mycket mer än att vara hemma hos Johanna S och äta middag för att sen fira Carro. 22-års dagen ska självklart firas med rabarbershot!

Hostar så mycket nu att jag får ont i huvudet varje gång. Känns som att någon slår mig i huvudet med en hammare varje gång jag hostar. Varför går det aldrig över? Jag blir galen!

Borde sova nu men jag vill inte. Kan ju ändå inte sova för allt hostande. Aja, godnatt!

Flickvänsmaterial? Jajamensan!

Publicerad 2008-09-03 23:40:54 i Allmänt,

Ibland är jag faktiskt en riktigt bra flickvän om jag får säga det själv.

Tänkte att jag ville göra något åt Linus innan jag åker och kom då på att jag skulle göra en tårta. Åkte (herregud! jag tänkte skriva for!) till ICA och handlade allt jag behövde.. sen skyndade jag hem för att hinna baka klart innan Linus kom hem från sitt möte. Hann baka tårtan som fick bli ett lager av vaniljsås och ett med en blandning av hallon, blåbär och drottningsylt. Hann till och med diska undan och gömma tårtan i en påse i kylen så det blev en överraskning till filmen vi såg (med tända ljus) efter middagen. Bra kväll helt enkelt =)


Dansar "ALLTID" nykter

Publicerad 2008-09-02 10:25:19 i Allmänt,

Varför är folk så tråkiga? När man är ute på krogen varför inte bara dansa lite då?? Det tar alltid halva kvällen innan någon vågar sig upp på dansgolvet. Vad är problemet? Behöver du en öl för att våga ställa dig där så svep en och kom upp, svårare än så är det inte!



Se! det går alldeles utmärkt. Ser inte direkt ut som att det var fullt ös. Folk hade väl inte hunnit ta den där ölen än...

Nu har för övrig min kära släkt hittat hit.. hur lång tid tog det? en månad? Tänkte att dom skulle hålla sig till Greklandsbloggen men icke! Pappa har till och med googlat för att hitta hit, viket borde betyda att hela släkten numera vet om detta. Jaja, det är väl trevligt. Dags att börja censurera..

Irene - sjuk, förvirrad och lider av tristess

Publicerad 2008-09-01 20:38:45 i Allmänt,

Japp, då har man gjort det igen och jag lovar... ni kommer inte bli förvånade.

Är just nu sjuk så jag har bara legat i soffan i 4 dagar och spelat död vilket börjar bli en aning tråkigt nu. Kommer vara som en ping-pong boll när jag blir frisk igen. Låg i alla fall i soffan och kollade på TV för någon dag sen när Linus roomie börjar fråga saker om Grekland.. Vi kom in på det ena efter det andra och (fråga mig inte varför) så frågar han mig något om mitt pass. Kroppen stelnar till och för en sekund så skriker hjärnan åt mig "din idiot, vart har du passet?!". Sekunden senare så vaknar jag till och inser att jag har -tro det eller ej- magasinerat mitt pass. Varför gud? Varför gör alltid jag såna här grejer? Det är så typiskt mig också att jag inte ens hade tänkt på passet innan Anders nämnde det. Kom sen på att jag kanske hade tagit med det hem i alla fall. Ringde hem och bad Marie leta efter passet men sån tur kan man ju inte få ha..

Så imorgon bär det av till Linkans Åkeri för att be dem ta ner min och Davids låda för att jag sedan ska kunna rota runt efter passet. Det bästa är att lådan är packad så smart bara för att vi skulle få in allt skit.

And She Did It Again!

Äh, va fan, jag hade ju ändå inget för mig imorgon...

Om

Min profilbild

Irene

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela