Irre

Jag är mitt i utmattningens våld och försöker ta mig därifrån. Här skriver jag om hur det faktiskt känns på riktigt och vad som försiggår i mitt huvud. Välkommen in om du vill ha den osminkade sanningen!

Så har man klarat ytterligare en dag

Publicerad 2008-08-05 19:49:08 i Allmänt,

Har jobbat heldag idag, 8 - 18.30.. det blir lite tungt efter ett tag och man får väldigt ont i fötterna.. men ser man det från den positiva sidan så får man en massa pengar som man sen kan spendera på en massa bra grejer..som student brukar man ju ha ett sinne för vad som är bra att lägga pengar på.

Måste bara berätta om Kelly, en jobbarkompis. Härom dagen så var det sjukt mycket folk och när vi precis har öppnat och kunderna strömmar in så tar Kelly i från tårna och skriker "Gooooooood mooooorgon NYNÄSHAMN!!". Sjukt kul! Kunderna blev lite paralyserade typ. Bara en brasilianska kan få ett sånt ryck..

Åter igen har jag lyckats överträffa mig själv.. den här gången gäller det mina glasögon som jag tappade bort i lördags. Jag minns att jag gick från bilen till jobbet och kom på att jag fortfarande hade glasögonen på mig, och jag vill inte jobba i dom.. men inte orkade jag vända inte så jag tog med dom på jobbet och la dom.. ja, någonstans. Alla på jobbet är nu engagerade i min glasögonletning och Ekaterina har tillochmed frågat om hon ska börja gå igenom soporna för att leta efter dom.. Imorse när jag skulle gå och sminka mig så drog jag upp sminkväskan ur ryggsäcken och la då märke till mitt glasögonfodral.. tänkte att här kan dom ju ändå inte vara men jag kollar för säkerhets skull. Var dom där? Jajamensan! Helt otroligt.. vågade knappt berätta för dom på jobbet vart jag hade hittat dom sen när jag kom dit..

Så vad drar jag för slutsatser och lärdomar av detta? Förmodligen inga men så småningom så kanske jag lär av mina misstag.

Kommentarer

Postat av: Oskar

Publicerad 2008-08-05 20:01:55

haha, det är ändå överskattat att lära av sina misstag :P

Postat av: Johanna

Publicerad 2008-08-05 20:32:04

Postat av: Johanna

Publicerad 2008-08-05 20:32:23

Du kommer aldrig lära dig, se bara på plånboken....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Irene

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela